Gotvach.bg»Избрани Колекции»Марината за Патешки Сърца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Марината за Патешки Сърца

Марината за Патешки Сърца

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за марината за патешки сърца в Gotvach.bg.
Патешки сърца в марината на фурнаПатешки сърца в марината на фурнаПатешките сърца се разрязват на половинки и се измиват. Подсушават се и се изсипват в маринатата. Мариноват се за 1 час....
Патешки сърца на скараПатешки сърца на скара
Патешките сърца на скара са много вкусни....
Патешки сърцаПатешки сърца
1
Патешките сърца се размразяват при нужда, почистват се от кръвта и се подсушават. Пържат се в силно сгорещеното масло....
Пържени патешки сърцаПържени патешки сърца
След като е готово, добавяме почистените и нарязаните на две патешки сърца....
Мариновани патешки сърцаМариновани патешки сърца
1
Патешките сърца внимателно се почистват....
Патешки сърца на барбекю на шишчеПатешки сърца на барбекю на шишче
Измиваме сърцата и ги разцепваме през средата, оставяме ги да се киснат във вода и добавяме малко оцет, за да им излезе оцета....
Патешки сърца с масло и диви гъбиПатешки сърца с масло и диви гъби
Сготвените патешки сърца отцедете от бульона. Нарежете ги по дължина на две. Загрейте маслото в тиган....
Патешки сърца с лук, гъби и виноПатешки сърца с лук, гъби и вино
1
Патешките сърца се измиват и се сваряват....
Шишчета с патешки сърцаШишчета с патешки сърца
Измиваме патешките сърца и ги разполовяваме. Обелваме лукът и го разрязваме на 4. Набучваме 2 сърца, 1 голяма люспа лук....
Патешки сърца на грил със соев сосПатешки сърца на грил със соев сос
Патешките сърца на грил със соев сос са готови....
Задушени патешки сърца в масло и бяло виноЗадушени патешки сърца в масло и бяло вино
Готовите сърца овкусете със сол и черен пипер. Гарнирайте мезето с лимон. Задушените патешки сърца в масло и бяло вино са много вкусни....
Патешки сърца по селски с вино и лукПатешки сърца по селски с вино и лук
Патешките сърца по селски с вино и лук са готови....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: