Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Сготвим Патешки Сърца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Патешките сърца се разрязват на половинки и се измиват. Подсушават се и се изсипват в маринатата. Мариноват се за 1 час....

Сготвените патешки сърца отцедете от бульона. Нарежете ги по дължина на две. Загрейте маслото в тиган....

Измиваме сърцата и ги разцепваме през средата, оставяме ги да се киснат във вода и добавяме малко оцет, за да им излезе оцета....

1

Задушените патешки сърца в масло и бяло вино са много вкусни....

Измийте и почистете патешките сърца. Направете разрез през средата, без да стигате до края....

В друг тиган поставяме маслото и оставяме да се загрее.
След като е готово, добавяме почистените и нарязаните на две патешки сърца....

1

Бъркате и наблюдавате като остане на мазнина можете да сервирате вкусното мезе.
Патешките сърца по селски с вино и лук са готови....

Измиваме патешките сърца и ги разполовяваме. Обелваме лукът и го разрязваме на 4.
Набучваме 2 сърца, 1 голяма люспа лук....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: