Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свинско на шиш
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско на шиш

Свинско на шиш

Открий всички 12 подбрани съвети за свинско на шиш в Gotvach.bg.
Свинско на шишСвинско на шишПоднесете свинското на шиш със сос по избор и салата....
Мариновано свинско на шишМариновано свинско на шиш
В дълбока купа смесваме соевия сос, виното, сока от лимон, солта, кимиона, черния пипер, чубрицата и кърито. Объркваме добре. Нарязваме месото...
Свинско на шиш с гарнитураСвинско на шиш с гарнитура
Месото се нарязва на хапки. В по дълбок съд нарязвам чесъна и червения лук на филийки, прибавям соевият сос, олиото и подправките. Изсипвам нарязаното...
Хански шишХански шиш
Подправките за маринатата се смесват в купа и разбъркват хубаво. Месото се реже на еднакви кубчета и престоява поне 3 часа в маринатата. Парчетата...
Гръцки шишГръцки шиш
Наденицата нарязваме на кубчета, а доматите на ситно. В подходящ съд слагаме наденицата и към нея прибавяме предварително натрошеното сирене, нарязаните...
Пилешки шишПилешки шиш
Настържете лука и го смесете заедно с чубрицата, черен пипер и сол. Нарежете месото на едри парчета и го прибавете към горната смес. Оставете...
Шиш ТаукШиш Таук
Пилешките бутчета почистете от кожата и костите и ги нарежете на парчета с големина около 2.5 см. Поръсете месото със сол и черен пипер. Добавете...
Комбиниран шишКомбиниран шиш
Нанижете шишовете в последователност - телешко, лук, агнешко, гъба, свинско месо, парче чушка, агнешко, домат и така до изчерпване на количествата...
Шиш-кебапШиш-кебап
1
Нарежете месото на еднакво големи парчета, които да не са по-големи от размера на доматите. Почистете печурките и при нужда ги нарежете на кръгчета...
Пилешки шиш таукПилешки шиш таук
Смесете всички продукти за маринатата в съд и разбъркайте хубаво, докато сместа не стане еднородна. Месото го изчистете от жилките (ако има такива...
Баклавички на шишБаклавички на шиш
Счукайте ореховите ядки на по-едро, отделно разтопете маслото. Вземете един лист от корите и намажете с масло. Поставете шиша откъм тясната страна...
Агне на шишАгне на шиш
Измиваме агнето много добре, след което го изцеждаме. Посоляваме го отвътре и отвън със сол и черен пипер и го напълваме с нарязания на ситно...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: