Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Прасенце на шиш
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Прасенце на шиш

Как се Прави Прасенце на шиш

Разгледай всички 12 избрани предложения относно как се прави прасенце на шиш в Gotvach.bg.
Перфектният арабски шиш кебапПерфектният арабски шиш кебапЛукът, доматите и чушките се нарязват в подходяща форма за нанизване на шишове и след като изтече времето за мариноване с тези продукти се правят...
Как се прави КафтаКак се прави Кафта
1
Малцина са чували, че думата мезе идва от ливанската кухня, където то може да служи не само за предястие, но и за основно ястие. Важното е да...
Как се прави тахан?Как се прави тахан?
Той се приготвя от сусам и именно от него се прави прочутата тахан халва, както и една от модерните храни на последното десетилетие - хумуса...
Как се прави петмезКак се прави петмез
Повечето модерни домакини си нямат и представа какво представлява петмезът, познат като маджун или рачел, но той е бил неразделна част от приготвянето...
Как се прави маскарпонеКак се прави маскарпоне
9
Пригответе сами маскарпоне, което се използва за направата на много десерти. Необходима ви е течна сметана – 125 милилитра, 250 милилитра прясно...
Как се прави фондюКак се прави фондю
Фондю е френска дума, която означава разтопен. Но самият процес на кулинарна обработка на продуктите по този специфичен начин идва от Швейцария....
Как се прави пестилКак се прави пестил
Варенето на пестил е отколешна българска традиция, която, оказва се, не е забравена и до днес. Ако ви е домъчняло за позабравения вкус и искате да...
Как се прави уасабиКак се прави уасаби
Уасаби се прави много лесно, независимо дали се използва такъв на прах, или корена на растението....
Как се прави запръжкаКак се прави запръжка
4
Тя се прави от доматено пюре, домати, целина, моркови, магданоз....
Как се прави маслоКак се прави масло
4
Сигурно домашното масло е едно от първите неща заедно със сиренето, което сте се научили да правите сами вкъщи....
Как се прави кефир?Как се прави кефир?
Кефир е тибетска гъба, която предизвиква ферментацията в млякото. Тя му придава специфичен вкус, който се харесва на всички, но най-много на феновете...
Как се прави медътКак се прави медът
Органичният мед се смята за една от най-чистите форми и се прави според стриктни предписания....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 10
53
43
32
22
10
Дай твоята оценка: