Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Агнешка Дроб Сърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешка дроб сърмаПриготвя се заливка от яйцата, киселото мляко и брашното.
Дроб-сармата се залива и се запича до зачервяване....
Вкусна агнешка дроб сърмаКогато е готово, се прави заливка от яйцата и киселото мляко и заливаме дроб сърмата. Запичаме още няколко минути. Сервира се с кисело мляко....
1
Фалшива дроб сърмаЛука нарязвам на ситно. Запържвам каймата и лука, добавям ориза.
Премествам в тава за печене, добавям подправките. Наливам вода и запичам до готовност...
4
Свинска Дроб Сърма
В дълбок тиган се задушава първо лукът в малко олио, добавя се към него парчетата дроб и оризът....
Писюр сърма с лапад
След като водата се редуцира, добавете останалите 3 ч.ч. постепенно, докато оризът поеме цялата вода и омекне.
Оставете под захлупен капак....
Агнешка дроб-чорбаТя се приготвя, като се смесят яйцето, киселото мляко и брашното, кипват се на умерен огън и се варят 2-3 минути....
1
Агнешка дроб – чорбаИ се сипва във врящата чорба.
От останалото брашно с киселото мляко и яйцата се приготвя застройка....
4
Агнешка дроб сарма
Размразяваме, измиваме и нарязваме в тавичка агнешкия комплект на средно едри парчета, добавяме ориза и подправките....
Агнешка дроб сарма КласикаИзважда се, охлажда се за кратко и агнешка дроб сарма Класика се сервира с гъсто кисело мляко....
3
Празнична агнешка дроб сармаАко рецептата ти харесва, опитай и другите ни изпитани предложения за дроб-сарма или виж как да си приготвиш и вкусна агнешка дроб-чорба....
6
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
52
41
33
20
10
Дай твоята оценка: