Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агнешки Сърца и Дроб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешки сърца в масло
С тази смес се пълнят добре измитите агнешки сърца. Пекат се на загрята до 180 градуса фурна за 45 минути....
Агнешки сърца на тиган
Почистваме сърцата и нарязваме на парчета.
В тиган със сгорещено масло прибавяме агнешките сърца.
Поръсваме с черния пипер и сол....
Агнешки дроб сарми
Когато сервирате агнешките дроб сарми, не забравяйте и чаша добре охладено розе....
Задушен Агнешки Дроб
Обелваме и нарязваме лука и моркова.
В тиган поставяме и нарязания лук в олиото, както и морковите на кубчета. Към тях добавяме дроба и пържим...
Сарми от агнешки дробДробовете се сваряват, нарязват и се измиват. Поръсват се с черен пипер и сол и се запържват в мазнината. Добавят се нарязания лук, оризът, нарязаният...
1
Яхния с агнешки дробСварете черния дроб до омекване в малко подсолена вода заедно със зърната черен пипер и с виното. Нарежете го на кубчета
Сгорещете олиото в тиган...
1
Рейтинг
3.1
Общо гласували: 8
50
44
31
23
10
Дай твоята оценка: