Gotvach.bg»Избрани Колекции»Дроб Сърма с Було
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Дроб сарма с булоС тази плънка завийте сарми в парчета агнешко було. Подредете ги в подходяща тавичка.
Ако ви е останала плънка, добавете и нея....
Дроб сарма с печурки в агнешко було
Агнешката дроб сарма се пече в предварително загрята фурна на 180-200 градуса.
Приятен апетит с тази дроб сарма с печурки в агнешко було!...
Свинска дроб сарма в було по гръцки
Наредете ги в намазана с маста тавичка, налейте виното и 2 ч.ч. вода и печете свинска дроб сарма в було по гръцки около 40 мин в умерена фурна, като...
Дроб сарма с агнешко було и ориз басматиРазстиламе агнешкото було по цялата тава, като заливка. Връщаме във фурната и печем докато хване коричка. Сервираме ястието топло....
2
Агнешка дроб сърмаДроб-сармата се залива и се запича до зачервяване. Консумира се топла или поне затоплена....
7
Фалшива дроб сърмаЛука нарязвам на ситно. Запържвам каймата и лука, добавям ориза.
Премествам в тава за печене, добавям подправките. Наливам вода и запичам до готовност...
4
Свинска Дроб Сърма
В дълбок тиган се задушава първо лукът в малко олио, добавя се към него парчетата дроб и оризът....
Вкусна агнешка дроб сърмаКогато е готово, се прави заливка от яйцата и киселото мляко и заливаме дроб сърмата. Запичаме още няколко минути. Сервира се с кисело мляко....
1
Дроб сарма в мултикукър
За да си приготвим бърза и вкусна дроб сарма ползваме нашият уред мултикукар....
Дроб сарма с киселец
Запечете дроб сармата до извирането на течността и докато ястието получи кафеникав загар.
Добър апетит с тази дроб сарма с киселец!...
Дроб сарма с тиквичка
Когато е готова свинската дроб сарма, приготвяме заливката с млякото и изсипваме отгоре. Печем още за 15 минути нашата пролетна дроб сарма....
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: