Gotvach.bg»Избрани Колекции»Дроб Сърма с Було
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Наредете ги в намазана с маста тавичка, налейте виното и 2 ч.ч. вода и печете свинска дроб сарма в було по гръцки около 40 мин в умерена фурна, като...

Агнешката дроб сарма се пече в предварително загрята фурна на 180-200 градуса.
Приятен апетит с тази дроб сарма с печурки в агнешко було!...

2

В дълбок тиган се задушава първо лукът в малко олио, добавя се към него парчетата дроб и оризът....

4

7

1

За да си приготвим бърза и вкусна дроб сарма ползваме нашият уред мултикукар....

Когато е готова свинската дроб сарма, приготвяме заливката с млякото и изсипваме отгоре. Печем още за 15 минути нашата пролетна дроб сарма....

Запечете дроб сармата до извирането на течността и докато ястието получи кафеникав загар.
Добър апетит с тази дроб сарма с киселец!...
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: