Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пълнено агне с дроб сърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнено агне с дроб сармаПодправките също се запържват за миг и сармата се разбърква хубаво и е готова за пълнене....
Гергьовско пълнено агне
Агнешката предна част се подготвя за мариноване, като се правят дълбоки прорези с остър нож в месото. В купичка се смесват сол, черен и червен пипер...
Пълнено агне с девесил
В това време се сварява за 30 минути белият и черният дроб, сърцето и измитите неколкократно черва, както и почистеното и остъргано шкембе....
Пълнено гергьовденско агне
Агнешките дреболии се почистват (червата се обръщат, шкембето се попарва и изстъргва с нож, дробовете и сърцето се измиват) и се сваряват до полуготовност...
Пълнено цяло агнеДокато се върти пълненото цяло агне чевермето, трябва да е на височина 40 см от жарта....
2
Пълнено гергьовско агне
Сложете Пълнено гергьовско агне да се изпече в затворена и гореща пещ.
Агнето се пече в плътно затворена пещ....
Великденско пълнено агне с боб
Напълненото агне зашийте и намажете обилно с маслото. Полепете по него стръкчета девесил....
Великденско пълнено агне с булгур
Измийте добре агнето, леко го подсушете и хубаво го осолете отвън и вътре.
Сварете дреболиите в подсолена вода, извадете ги и ги нарежете ситно...
Агне пълнено със зрял фасулФасулът се сварява до омекване и се посолява.
В мазнината се задушава нарязаният на дребно лук, а след това се прибавят червеният пипер, черният...
1
Пълнено агне на пещ за Великден
Сваряваме агнешките дреболии. Нарязваме на дребно. В олиото запържвам добре отцедената и сварена дреболия съвсем леко и посолявам със сол.
След...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: