Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пълнено Половин Агне
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

2

Сложете тавата с агнето във предварително загрята фурна на максимална температура за около час и половина, след което намалете на около 175 градуса...

Сложете Пълнено гергьовско агне да се изпече в затворена и гореща пещ.
Агнето се пече в плътно затворена пещ....

Агнето се пече час и половина на 250 градуса и след това намаляваме градусите на 150 за още около 3 часа....

Добавят се нарязани пресни картофи и бучка масло и печенето продължава още половин час....

Зашийте добре агнето и го поставете в подходящ съд.
Намажете пълненото агне първо с ракията, като я втривате навсякъде....

Напълненото агне зашийте и намажете обилно с маслото. Полепете по него стръкчета девесил....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: