Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пълнено Половин Агне
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнено Половин Агне

Пълнено Половин Агне

Прегледай всички 12 избрани предложения относно пълнено половин агне в Gotvach.bg.
Пълнено агнеПълнено агнеПълненото агне е много вкусно....
Пълнено цяло агнеПълнено цяло агне
2
Докато се върти пълненото цяло агне чевермето, трябва да е на височина 40 см от жарта....
Пълнено гергьовско агнеПълнено гергьовско агне
Сложете Пълнено гергьовско агне да се изпече в затворена и гореща пещ. Агнето се пече в плътно затворена пещ....
Пълнено гергьовденско агнеПълнено гергьовденско агне
Агнешките дреболии се почистват (червата се обръщат, шкембето се попарва и изстъргва с нож, дробовете и сърцето се измиват) и се сваряват до полуготовност...
Гергьовско пълнено агнеГергьовско пълнено агне
Сложете тавата с агнето във предварително загрята фурна на максимална температура за около час и половина, след което намалете на около 175 градуса...
Бавно печено пълнено агнеБавно печено пълнено агне
Бавно печеното пълнено агне е готово....
Пълнено агне с девесилПълнено агне с девесил
През половин час агнето се залива със соса от печенето....
Гергьовско пълнено печено агнеГергьовско пълнено печено агне
Агнето се пече час и половина на 250 градуса и след това намаляваме градусите на 150 за още около 3 часа....
Великденско пълнено агне с булгурВеликденско пълнено агне с булгур
Измийте добре агнето, леко го подсушете и хубаво го осолете отвън и вътре. Сварете дреболиите в подсолена вода, извадете ги и ги нарежете ситно...
Агне пълнено със зрял фасулАгне пълнено със зрял фасул
1
Фасулът се сварява до омекване и се посолява. В мазнината се задушава нарязаният на дребно лук, а след това се прибавят червеният пипер, черният...
Великденско пълнено агне с бобВеликденско пълнено агне с боб
Накиснете боба от предната вечер, а на сутринта го сложете с нова вода да се свари, отцедете го и го посолете. Агнето, добре почистено, натъркайте...
Пълнено гергьовско агне с булгурПълнено гергьовско агне с булгур
Намажете пълненото агне първо с ракията, като я втривате навсякъде....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: