Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агне в Трап
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гергьовско агне в трап
Дреболиите се почистват, измиват и варят около 30 минути. Режат се на дребно и се задушават с мазнината. Прибавят се нарязаните гъби, лук, джодженът...
Агне печено в трап
Въху тях поставяме вече вързаното агне и го намазваме обилно с маста, която сме приготвили преди това....
Гергьовско агне
Агнето се измива и посолява. Добре почистените дреболии се измиват и сваряват в подсолена вода, след което се нарязват на парченца. В част от кравето...
Агне на пещНай-подходящо за печене е младо и тлъсто агне. Хубаво го измийте и почистете отвътре и отвън....
2
Агне на шиш
Измиваме агнето много добре, след което го изцеждаме.
Посоляваме го отвътре и отвън със сол и черен пипер и го напълваме с нарязания на ситно...
Пълнено гергьовденско агне
Агнешките дреболии се почистват (червата се обръщат, шкембето се попарва и изстъргва с нож, дробовете и сърцето се измиват) и се сваряват до полуготовност...
Гергьовско пълнено агне
Агнешката предна част се подготвя за мариноване, като се правят дълбоки прорези с остър нож в месото. В купичка се смесват сол, черен и червен пипер...
Пълнено цяло агнеДокато се върти пълненото цяло агне чевермето, трябва да е на височина 40 см от жарта....
2
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
52
44
32
21
10
Дай твоята оценка: