Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агне по Хайдушки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агне по Хайдушки

Агне по Хайдушки

Прегледай всички 12 авторски предложения за агне по хайдушки в Gotvach.bg.
Агнешко по хайдушки с пролетни подправкиАгнешко по хайдушки с пролетни подправкиАгнешкото по хайдушки с пролетни подправки е много вкусно!...
Пиле по хайдушкиПиле по хайдушки
Оставете пиле по хайдушки на слаб огън да се готви около 1:45-2 час. Времето зависи от това кога ще е готово месото....
Зелник по хайдушкиЗелник по хайдушки
Зелникът по хайдушки е готов....
Заек по хайдушкиЗаек по хайдушки
1
Поднасяме задушения заек по хайдушки със соса....
Боб по хайдушкиБоб по хайдушки
2
Нарежете свинското на средни или по-големи парчета и го сварете в подсолена вода. Сварете и боба с малко сол и олио....
Гулаш по хайдушкиГулаш по хайдушки
1
Гулашът по хайдушки се поднася горещ....
Агнешки кебап по хайдушкиАгнешки кебап по хайдушки
Месото се реже не едро и се пържи в смес от маслото и олиото. Добавя се нарязаният на ситно лук и след като се позапържи, се добавят пасираните домат...
Гергьовско агне по кулскиГергьовско агне по кулски
Цялото агне се увива във фолио и се пече на средно силна фурна....
Печено агне по добруджанскиПечено агне по добруджански
По желание може да направите формички от тестото, ако поводът е по-специален. Печем в предварително загрята фурна на 180 градуса за 3 часа....
Гергьовско агне по чапкъновскиГергьовско агне по чапкъновски
Най-добре агнето се пече в пещ....
Агнешко по живовскиАгнешко по живовски
Агнешкото обезкостете, порционирайте и запържете. Почистете зеленчуци и ги нарежете дребно....
Агнешко по провансалскиАгнешко по провансалски
Лукът нарежете на шайби и задушете в зехтина за минута заедно с нарязани на кубчета моркови. Прибавете нарязания на дребно чесън, разредете с виното...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
53
44
30
22
10
Дай твоята оценка: