Gotvach.bg»Избрани Колекции»Агне по Хайдушки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко по хайдушки с пролетни подправкиАгнешкото по хайдушки с пролетни подправки е много вкусно!...
Пиле по хайдушки
Оставете пиле по хайдушки на слаб огън да се готви около 1:45-2 час.
Времето зависи от това кога ще е готово месото....
Боб по хайдушкиНарежете свинското на средни или по-големи парчета и го сварете в подсолена вода. Сварете и боба с малко сол и олио....
2
Агнешки кебап по хайдушки
Месото се реже не едро и се пържи в смес от маслото и олиото. Добавя се нарязаният на ситно лук и след като се позапържи, се добавят пасираните домат...
Печено агне по добруджански
По желание може да направите формички от тестото, ако поводът е по-специален.
Печем в предварително загрята фурна на 180 градуса за 3 часа....
Агнешко по живовски
Агнешкото обезкостете, порционирайте и запържете. Почистете зеленчуци и ги нарежете дребно....
Агнешко по провансалски
Лукът нарежете на шайби и задушете в зехтина за минута заедно с нарязани на кубчета моркови. Прибавете нарязания на дребно чесън, разредете с виното...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
53
44
30
22
10
Дай твоята оценка: