Gotvach.bg»Избрани Колекции»Великденско Агне
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

2

Агнето, добре почистено, натъркайте вътре и вън със сол и малко черен пипер.
Накълцайте лука и го задушете в сгорещеното олио....

Измийте добре агнето, леко го подсушете и хубаво го осолете отвън и вътре....

На сутринта на Великден на трапезата вече присъства топло и крехко агнешко....

Месото се измива и нарязва на порции. Нарежда се в тава и се посолява. Залива се с гореща вода.
Добавя се половината масло и се запича в умерена...

Поставете тавата с готовото агне в предварително нагрята на 250 градуса фурна и печете около 10 минути, да се запечата....

Нарежете агнешкото на хапки и сложете да се задуши в сгорещената мазнина заедно с малко вода, а след месото добавете накълцания по едро лук, брашното...

Пълненото агне се пече в загрята пещ за 3 -4 часа. 1 час преди да е готово, фолиото се сваля и агнето се полива с водата, която има отстрани , за...
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 6
50
43
32
21
10
Дай твоята оценка: