Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнена рибицаДобре оформената рибица се взема и внимателно се разрязва с голям и остър нож така че да се получи един лист....
Печена телешка рибица
Рибицата почистена от жилите и измита с вода се посолява леко със сол, черен пипер и малко чубрица....
Пастърма от свинска рибицаЗапочваме с почистването и оформянето на рибицата. Разрязваме рибицата веднъж по дължина и веднъж на ширина....
1
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Печени свински рибици
Започнете, като почистите всяка рибица от жилите, ако има такива. След това направете марината за свинско месо....
Свински рибици Лунтза
Овкусете свинските рибици със сол и черен пипер, покрийте ги с фолио и ги приберете ца 48 часа в хладилник....
Как се прави перлена захар
На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа...
Палачинки, които не се късатМлякото леко се загрява. Яйцата се разбиват.
Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото....
5
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
51
44
30
20
10
Дай твоята оценка: