Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Нарязваме месото на средни парчета, посоляваме и поръсваме с черен пипер.
Изпържваме месото в олио от всички страни.
Изваждаме и в същата...

Прибавете говеждото, нарязано на ивици и каперсите.
Накрая настържете пармезана. Може да ползвате и кашкавал вместо Пармезан....

Начукваме месото много добре и от двете страни. Посоляваме го и го поръсваме с чубрица и черен пипер.
Върху него слагаме изпържените в маслото...

Нарежете почистеното говеждо на парченца. Запържете месото в олиото в отворена тенджера под налягане....

Оставете да фъска 90 мин.
Говеждото варено или телешко варено много добре си партнира с лъжица сметана и прясно изпечена багета или фокача....
Рейтинг
4
Общо гласували: 10
55
41
33
21
10
Дай твоята оценка: