Gotvach.bg»Избрани Колекции»Какво да Сготвим Днес
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кавърма кебапФурната се настройва на 250 градуса и кавърма кебапът се пече около 40 минути.
Готовата кавърма кебап се поръсва с пресен магданоз....
Кавърма-кебап
Нарязвате месото на кубчета и леко го запържвате в сгорещена мазнина. Прибавяте ситно нарязания праз и нарязаните на парченца пиперки.
След като...
Свинско кавърма кебапПреди поднасяне се прибавя ситно нарязан магданоз към кебапа.
Свинското кавърма кебап е много вкусно ястие....
2
Телешки пържоли в гювеч
Телешките пържоли в гювеч са много вкусни.
Следвайте рецептите ни за още вкусни предложения за телешки пържоли и телешко в гювеч....
Пилешки пържоли в гювеч
Гювечът с пилешко се поставя във фурната и пържолите се пекат отначало на 220 градуса, след което температурата се намалява на 190 градуса за около...
Мариновани свински пържоли в гювеч
Затворете с капака и печете в студена фурна на 160 градуса 3-4 часа маринованите свински пържоли в гювеч....
Задушени свински пържоли в гювеч
Взимаме гювеч и на дъното му слагаме един ред лук и един ред гъби....
Пържоли с картофи в гювечСлагат се в гювеча и се поръсват със сол.Отгоре се нареждат овкусените пържоли. Гювечът се слага в студена фурна....
2
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 7
52
42
30
23
10
Дай твоята оценка: