Gotvach.bg»Избрани Колекции»Какво да Сготвя Днес на Тиган
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Към края добавяме сухите подправки към телешкото на тиган.
Поднасяме телешко на тиган с лук с поръсен пресен магданоз....

Загрейте 50 мл мазнина в тиган с незалепващо покритие и запържете ориза на тиган за няколко минути....

Извадете и изпечете на загрят тиган от двете страни до готовност.
Извадете и поднесете в подходяща чиния....

Намазваме с малко маргарин с масло всяка окръжност и печем на загрят тиган на котлона от двете страни....

Загрейте зехтина или растителното масло в голям тиган на средно висока температура....

1

Поднесете свински врат на тиган с бира с нарязан магданоз!
Добър апетит!...

7
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
51
44
30
21
10
Дай твоята оценка: