Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кашкавалени Питки

Кашкавалени Питки

Открий всички 23 подбрани съвети относно кашкавалени питки в Gotvach.bg.
Хлебчета с кашкавал и сусам (Симит погача)Хлебчета с кашкавал и сусам (Симит погача)Стават много ароматни тези Хлебчета с кашкавал и сусам (Симит погача)!...
Памук питка с кашкавал и сусамПамук питка с кашкавал и сусам
Памук питката с кашкавал и сусам е готова....
Малка питка с кашкавал и сиренеМалка питка с кашкавал и сирене
Малката питка с кашкавал и сирене е много вкусна и лесна....
Малки содени питки с кашкавал и магданозМалки содени питки с кашкавал и магданоз
Добавя се олио, настърган на едро ренде кашкавал и нарязан магданоз....
Малки лимецови питки с кашкавал и сиренеМалки лимецови питки с кашкавал и сирене
Разкошни са тези малки лимецови питки с кашкавал и сирене, опитайте!...
Солени пълнозърнести питки с кашкавал и сиренеСолени пълнозърнести питки с кашкавал и сирене
Изпечените питки изваждаме от фурната и веднага намазваме отгоре с разтопено масло....
Питка на охлювчета с кашкавал и сиренеПитка на охлювчета с кашкавал и сирене
Поръсваме с кашкавала и сиренето. Слагаме маслото на парченца, поръсваме с шарената сол. Покрива се с другата кора....
Пълнени питки с прясно сирене, кашкавал и пармезанПълнени питки с прясно сирене, кашкавал и пармезан
1
Пълнените питки с прясно сирене, кашкавал и пармезан са готови....
Питка в кексова форма с кашкавал и сиренеПитка в кексова форма с кашкавал и сирене
Разстелете всяка топка на питка. Потопете всяка питка в разтопеното масло....
Питка със сирене, кашкавал и три вида брашноПитка със сирене, кашкавал и три вида брашно
Питката със сирене, кашкавал и три вида брашно е готова....
Питки с кашкавалПитки с кашкавал
4
Добавете кашкавала. 4. Направете вдлъбнатина по средата на сместа. 5. Изсипете млякото в нея. 6....
Постна содена питка (Божа погача)Постна содена питка (Божа погача)
В тази питка задължително присъства и паричка. Измийте я добре и увийте в алуминиево фолио....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: