Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кекс Козунак

Кекс Козунак

Открий всички 23 избрани предложения относно кекс козунак в Gotvach.bg.
Козунак с канелаКозунак с канелаМаята се смесва с малко затоплено мляко, малко захар и 2 супени лъжици брашно и се оставя на топло да шупне. В пресятото брашно се прави кладенче...
Козунак с лимонадаКозунак с лимонада
Продуктите за кваса се смесват добре и се оставят на топло за половин час. В пресятото брашно се прави кладенче и се слага квасът, олиото, киселото...
Козунак с плънкаКозунак с плънка
2
Втасалото тесто се разделя на 6 еднакви топки, от които се оформят 6 фитила за получаването на 2 козунака....
Козунак с масКозунак с мас
От готовото тесто оформете 1 голям или 2 по-малки козунака, като ги сплетете на плитка и слагате в тях стафиди и бадеми....
Козунак с подсладителиКозунак с подсладители
1
Накрая добавете отцедените стафиди, орехи по желание и оформете козунака. Сложете го в тава или форма, оставете отново да втаса малко....
Великденски козунак с боровинкиВеликденски козунак с боровинки
За замесването на козунак е важно да знаем, че всички продукти, участващи в замесването на козунака трябва да са с температура –36- 37 градуса....
Цитрусов козунак с боровинкиЦитрусов козунак с боровинки
Изпечете козунака в умерена фурна за около час и рецептата за козунак е изпълена. Цитрусовият козунак с боровинки ухае невероятно!...
Празничен козунак с локумПразничен козунак с локум
Оплетете 4 бр. от фитилите и оформете козунака. По същия начин направете и другия козунак....
Козунак в хлебопекарната РазкошКозунак в хлебопекарната Разкош
26
Пече се на програмата за козунак (3 ч. и 17 мин), грамаж 750, изпичане H. Който няма програма Козунак, да пече на Сладък хляб....
Козунак с крем карамелКозунак с крем карамел
5
Разбийте с миксер яйцата със захарта и млякото и сипете смества върху козунака....
Козунак с едно яйцеКозунак с едно яйце
Добре е тавичката да е покрита, но да има пространство козунака да бухва и да не прилепва за кърпата....
Лесен Козунак с КвасЛесен Козунак с Квас
Оставя се козунакът за още поне 4-5 часа и когато удвои обема си, е готов за печене. Преди печене се намазва с яйце и поръсва със захар....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
51
43
30
21
10
Дай твоята оценка: