Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Заешките бутчета с кисело зеле в гювеч се приготвят изключително лесно, но трябва да разполагате с необходимото време....

Щом зелето поомекне, прибавяте сварения боб, поръсвате с червен пипер и изсипвате ястието в тавичка.
Печете 20 минути в умерена фурна....

3

Киселото зеле и лукът се нарязват на дребно. Наденичките се нарязват на кръгчета....

В подходяща тавичка слагаме пласт от картофите, наръсваме част (1/3) от настъргания кашкавал и слагаме половината от нарязаното кисело зеле....

4

Сипваме вода, колкото да покрие зелето.
Покриваме с фолио. Печем на 180 градуса, без да отваряме фурната, за 90 минути....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: