Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класическа Млечна Баница

Класическа Млечна Баница

Разгледай всички 36 авторски предложения за класическа млечна баница в Gotvach.bg.
Млечна баница за бебеМлечна баница за бебеМного нежна млечна баница за бебе – с юфка и ябълка, без допълнителна захар! Здравословно и вкусно!...
Млечна Баница от СофийскоМлечна Баница от Софийско
Поднесете парче от млечната баница, поръсено с пудра захар....
Млечна баницаМлечна баница
3
Сервирайте млечната баница, поръсена с пудра захар....
Млечна баница с карамелен сиропМлечна баница с карамелен сироп
Варим 3-4 минути и с горещия сироп заливаме вкусната млечна баница. Оставяме да поеме сиропа. Сервираме в чиния....
Млечна баница с готови кориМлечна баница с готови кори
1
Можете да поднесете млечната баница с готови кори поръсена с пудра захар. Добър апетит!...
Солена млечна баница с юфкаСолена млечна баница с юфка
2
Солена млечна баница с юфка се сервира топла и е идеална за бърза закуска....
Млечна баница в кексова формаМлечна баница в кексова форма
Млечната баница в кексова форма е много вкусна....
Класическа млечна баница с яйцаКласическа млечна баница с яйца
1
Печете баницата на умерена фурна до сгъстяване на заливката. Поднесете баницата топла, нарязана на квадратни парчета....
Млечна баница с много кремМлечна баница с много крем
Изпечете апетитната баница за 40 мин. на 200 градуса. След като млечната баница с много крем изстине, нарежете и поднесете....
Селска млечна баница с юфкаСелска млечна баница с юфка
Млечната баница се пече до готовност. Сервира се охладена. Селската млечна баница с юфка е много вкусна и лесна....
Сладка млечна баница с юфкаСладка млечна баница с юфка
1
За тази млечна баница юфката заедно с маслото слагаме в тава и запичаме да златисто, като от време на време разбъркваме....
Великолепна млечна баница с юфкаВеликолепна млечна баница с юфка
Сервираме великолепната млечна баница с юфка, поръсена с пудра захар и топки сладолед. Източник: Maia Ivanova - Кулинарна мрежа...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 8
52
42
34
20
10
Дай твоята оценка: