Gotvach.bg»Избрани Колекции»Млечна Лютивка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Чушките се пекат, лютите - само се пукват леко. Сладките чушки се обелват, почистват от семките и се смилат с машинка. Поставят се в тенджера....

Нека поври още и щом прекарате пръст по лъжицата и остане следа, лютивката е готова. Махнете от котлона и по желание добавете накълцан магданоз....

Измиваме чушките. Режем на парчета лютите чушлета с ръкавици, за да не ни пари на пръстите. Почистваме от семките големите чушки и режем на едро....

1

2

Кавказката лютивка може да се съхранява в хладилник до няколко дни или да се прехвърли в буркани и да се стерилизира.
Добър апетит!...

1

Сипете лютивката в бурканчета и ги стерилизирайте за около 5 мин.
Дупнишката лютивка е готова....
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: