Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класическа Турска Мусака

Класическа Турска Мусака

Разгледай всички 34 избрани предложения относно класическа турска мусака в Gotvach.bg.
Мусака с патладжанМусака с патладжанМусаката с патладжан е готова....
Мусака с карфиолМусака с карфиол
Разбийте 1 яйце със сметаната, залейте мусаката, наредете парченца масло и печете 30-тина минути в умерено загрята фурна....
Мусака с фусилиМусака с фусили
Лукът и морковите се задушават в зехтина. Добавят се каймата и гъбите. След около 5-6 минути се сипват доматите и подправките. След като се сгъсти...
Мусака с чушкиМусака с чушки
3
Сложете да мусаката с чушки да се пече за около половин час. Залейте я с полива от разбитите заедно яйца, кисело мляко и нишесте....
Мусака с пилеМусака с пиле
Разбийте яйцата с прясното мляко и брашното, залейте мусаката с пиле с полива, настържете кашкавал отгоре и върнете във фурната да се пече за още...
Мусака в гювечМусака в гювеч
Пека мусаката около час и половина във фурната на 180 градуса....
Мусака с елдаМусака с елда
Загрейте олиото и задушете ситно нарязаните лук и моркови. Добавете каймата и овкусете със сол и черен пипер. Междувременно залейте елдата в вода...
Мусака с лещаМусака с леща
4
След това мусаката се изважда от фурната и се изсипва заливката отгоре ѝ. Връща се във фурната и се пече до готовност....
Мусака с месоМусака с месо
2
Нарязваме месото на малки парчета и го задушаваме леко в тиган. В тава изсипваме месото и добавяме подправките. Обелваме, измиваме и нарязваме...
Мусака с макарониМусака с макарони
2
След като се изпече мусаката, изчакваме около 10 мин., режем и поднасяме. Да ви е сладко!...
Мусака с празМусака с праз
Запечете мусаката във фурната....
Мусака с гъбиМусака с гъби
1
Гъбите се почистват и режат на филийки. Лукът и доматите също се режат на филийки. Лукът и гъбите се смесват и овкусяват със солта и черния пипер....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: