Gotvach.bg»Избрани Колекции»Класическа Турска Баклава
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Турска баклава с плънкаНа някои може да се стори много количество за тези кори, но за моят вкус е идеално, защото обичам сочна, добре сиропирана баклава, с много масло и...
1
Турска баклава с орехиПокрийте с третата кора и нарежете оформената баклава на ромбоиди. Разтопете маслото и залейте равномерно нарязаната баклава....
4
Турска баклава с кадаиф
Когато баклавате е готова, вадим от фурната, изчакваме 3-4 минути и заливаме с охладения сироп. Отгоре поръсваме с орехи....
Турска баклава на пурички
Изпечената турска баклава оставете да изстине за няколко часа или една нощ, по-този начин ще си изсъхне още повече....
Домашна турска баклава с ядки
Поръсваме баклавата с шамфъстък и е готова за консумация.
Домашната турска баклава с ядки е много вкусна....
Турска баклава с шам фъстъкВарете сиропа около 20 минути и залейте баклавата. От тези продукти се получават 2 тави....
7
Турска баклава с кисело мляко
След като изпечем баклавата я заливаме с горещия сироп. Баклавата трябва да престои няколко часа преди консумация....
Турска баклава
Опечена и изстинала, баклавата се залива с хладък сироп, който е врял около 10 мин....
Турска баклава от готови кориПрепоръчва се сиропът да се добави горещ към изстиналата баклава.
Получава се разкошен сладкиш от турската кухня....
6
Сочна турска баклава
След няколко часа (7-8) сочната баклава е готова за консумация. Най-добре на следващия ден!
Сочната турска баклава е много вкусна....
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
51
44
31
20
10
Дай твоята оценка: