Gotvach.bg»Избрани Колекции»Турска Баклава с Грис
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Турска баклава с грисПравилото е топла баклава със студен сироп или обратно.
Оставя се за 1 нощ....
Турска баклава
Опечена и изстинала, баклавата се залива с хладък сироп, който е врял около 10 мин....
Сочна турска баклава
След няколко часа (7-8) сочната баклава е готова за консумация. Най-добре на следващия ден!
Сочната турска баклава е много вкусна....
Точена турска баклава
След поне 2 дена престой баклавата е готова за консумация.
Точената турска баклава е готова....
Вкусна Турска баклава
Когата баклавата е готова, се оставя да поизстине и се залива със горещия сироп....
Турска баклава с плънкаНа някои може да се стори много количество за тези кори, но за моят вкус е идеално, защото обичам сочна, добре сиропирана баклава, с много масло и...
1
Турска баклава на пурички
Изпечената турска баклава оставете да изстине за няколко часа или една нощ, по-този начин ще си изсъхне още повече....
Турска баклава с орехиПокрийте с третата кора и нарежете оформената баклава на ромбоиди. Разтопете маслото и залейте равномерно нарязаната баклава....
4
Турска баклава с кадаиф
Когато баклавате е готова, вадим от фурната, изчакваме 3-4 минути и заливаме с охладения сироп. Отгоре поръсваме с орехи....
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 6
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка: