Gotvach.bg»Избрани Колекции»Турска Баклава Саралия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

При моята баклава саралия печенето беше точно 60 минути, до хубаво златисто....

1

Залейте студената баклава саралия със горещия сироп с помощта на черпак равномерно, завийте със алуминиево фолио и оставете за не по-малко от 24 часа...

Опечена и изстинала, баклавата се залива с хладък сироп, който е врял около 10 мин....

Нареждаме в намаслена тава получените саралии. Последните кори са с настъргана ябълка, захар и парченца локум....

След поне 2 дена престой баклавата е готова за консумация.
Точената турска баклава е готова....

След няколко часа (7-8) сочната баклава е готова за консумация. Най-добре на следващия ден!
Сочната турска баклава е много вкусна....

Когата баклавата е готова, се оставя да поизстине и се залива със горещия сироп....
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: