Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Колкото повече стои, толкова по-вкусна става баклавата.
Саралията с орехи и бисквити е готова....

1

4

Когато баклавате е готова, вадим от фурната, изчакваме 3-4 минути и заливаме с охладения сироп. Отгоре поръсваме с орехи....

Изпечената турска баклава оставете да изстине за няколко часа или една нощ, по-този начин ще си изсъхне още повече....

Поръсваме баклавата с шамфъстък и е готова за консумация.
Домашната турска баклава с ядки е много вкусна....

6

След като изпечем баклавата я заливаме с горещия сироп. Баклавата трябва да престои няколко часа преди консумация....

7
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: