Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Точена турска баклаваСлед поне 2 дена престой баклавата е готова за консумация.
Точената турска баклава е готова....
Саралия с орехи и бисквити
Колкото повече стои, толкова по-вкусна става баклавата.
Саралията с орехи и бисквити е готова....
Турска баклава с орехиПокрийте с третата кора и нарежете оформената баклава на ромбоиди. Разтопете маслото и залейте равномерно нарязаната баклава....
4
Турска баклава с кадаиф
Когато баклавате е готова, вадим от фурната, изчакваме 3-4 минути и заливаме с охладения сироп. Отгоре поръсваме с орехи....
Турска баклава с плънкаНа някои може да се стори много количество за тези кори, но за моят вкус е идеално, защото обичам сочна, добре сиропирана баклава, с много масло и...
1
Турска баклава на пурички
Изпечената турска баклава оставете да изстине за няколко часа или една нощ, по-този начин ще си изсъхне още повече....
Турска баклава от готови кориПрепоръчва се сиропът да се добави горещ към изстиналата баклава.
Получава се разкошен сладкиш от турската кухня....
6
Домашна турска баклава с ядки
Поръсваме баклавата с шамфъстък и е готова за консумация.
Домашната турска баклава с ядки е много вкусна....
Турска баклава с шам фъстъкВарете сиропа около 20 минути и залейте баклавата. От тези продукти се получават 2 тави....
7
Турска баклава с кисело мляко
След като изпечем баклавата я заливаме с горещия сироп. Баклавата трябва да престои няколко часа преди консумация....
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: