Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Турска Баклава Саралия

Турска Баклава Саралия

Открий всички 23 подбрани съвети относно турска баклава саралия в Gotvach.bg.
Домашна турска баклаваДомашна турска баклаваКогато е готова баклавата се полива с горещия захарен сироп....
Саралия с орехи и бисквитиСаралия с орехи и бисквити
Колкото повече стои, толкова по-вкусна става баклавата. Саралията с орехи и бисквити е готова....
Турска баклава с грисТурска баклава с грис
Правилото е топла баклава със студен сироп или обратно. Оставя се за 1 нощ....
Турска баклава с шамфъстъкТурска баклава с шамфъстък
1
Турската баклава с шамфъстък е готова....
Турска баклава на пуричкиТурска баклава на пурички
Изпечената турска баклава оставете да изстине за няколко часа или една нощ, по-този начин ще си изсъхне още повече....
Турска баклава с плънкаТурска баклава с плънка
1
На някои може да се стори много количество за тези кори, но за моят вкус е идеално, защото обичам сочна, добре сиропирана баклава, с много масло и...
Турска баклава с кадаифТурска баклава с кадаиф
Когато баклавате е готова, вадим от фурната, изчакваме 3-4 минути и заливаме с охладения сироп. Отгоре поръсваме с орехи....
Турска баклава с орехиТурска баклава с орехи
4
Покрийте с третата кора и нарежете оформената баклава на ромбоиди. Разтопете маслото и залейте равномерно нарязаната баклава....
Домашна турска баклава с ядкиДомашна турска баклава с ядки
Поръсваме баклавата с шамфъстък и е готова за консумация. Домашната турска баклава с ядки е много вкусна....
Турска баклава с кисело млякоТурска баклава с кисело мляко
След като изпечем баклавата я заливаме с горещия сироп. Баклавата трябва да престои няколко часа преди консумация....
Турска баклава от готови кориТурска баклава от готови кори
6
Препоръчва се сиропът да се добави горещ към изстиналата баклава. Получава се разкошен сладкиш от турската кухня....
Турска баклава с шам фъстъкТурска баклава с шам фъстък
7
Варете сиропа около 20 минути и залейте баклавата. От тези продукти се получават 2 тави....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: