Gotvach.bg»Избрани Колекции»Турска Баклава Точена
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Точена турска баклаваСлед поне 2 дена престой баклавата е готова за консумация.
Точената турска баклава е готова....
Турска точена баклава на мидички
Наредената баклава се намазва с маслото. Пече се в предварително загрята фурна на 170-180 градуса до златист цвят....
Турска баклава
Опечена и изстинала, баклавата се залива с хладък сироп, който е врял около 10 мин....
Точена баклаваС този сироп залейте охладената баклава и оставете на хладно да престои поне 12 часа, за да поеме и да се сиропира....
2
Сочна турска баклава
След няколко часа (7-8) сочната баклава е готова за консумация. Най-добре на следващия ден!
Сочната турска баклава е много вкусна....
Вкусна Турска баклава
Когата баклавата е готова, се оставя да поизстине и се залива със горещия сироп....
Традиционната турска баклава
С горещия сироп сиропирайте изстиналата баклава. Оставете тя да поеме от него поне 12 часа....
Турска баклава с плънкаНа някои може да се стори много количество за тези кори, но за моят вкус е идеално, защото обичам сочна, добре сиропирана баклава, с много масло и...
1
Турска баклава на пурички
Изпечената турска баклава оставете да изстине за няколко часа или една нощ, по-този начин ще си изсъхне още повече....
Турска баклава с орехиПокрийте с третата кора и нарежете оформената баклава на ромбоиди. Разтопете маслото и залейте равномерно нарязаната баклава....
4
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: