Gotvach.bg»Избрани Колекции»Турска Баклава Точена
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Турска Баклава Точена

Турска Баклава Точена

Прегледай всички 24 кулинарни идеи за турска баклава точена в Gotvach.bg.
Точена турска баклаваТочена турска баклаваСлед поне 2 дена престой баклавата е готова за консумация. Точената турска баклава е готова....
Турска точена баклава на мидичкиТурска точена баклава на мидички
Наредената баклава се намазва с маслото. Пече се в предварително загрята фурна на 170-180 градуса до златист цвят....
Турска баклаваТурска баклава
Опечена и изстинала, баклавата се залива с хладък сироп, който е врял около 10 мин....
Точена баклаваТочена баклава
2
С този сироп залейте охладената баклава и оставете на хладно да престои поне 12 часа, за да поеме и да се сиропира....
Сочна турска баклаваСочна турска баклава
След няколко часа (7-8) сочната баклава е готова за консумация. Най-добре на следващия ден! Сочната турска баклава е много вкусна....
Домашна турска баклаваДомашна турска баклава
2
Когато е готова баклавата се полива с горещия захарен сироп....
Вкусна Турска баклаваВкусна Турска баклава
Когата баклавата е готова, се оставя да поизстине и се залива със горещия сироп....
Традиционната турска баклаваТрадиционната турска баклава
С горещия сироп сиропирайте изстиналата баклава. Оставете тя да поеме от него поне 12 часа....
Турска баклава с шамфъстъкТурска баклава с шамфъстък
1
Турската баклава с шамфъстък е готова....
Турска баклава с плънкаТурска баклава с плънка
1
На някои може да се стори много количество за тези кори, но за моят вкус е идеално, защото обичам сочна, добре сиропирана баклава, с много масло и...
Турска баклава на пуричкиТурска баклава на пурички
Изпечената турска баклава оставете да изстине за няколко часа или една нощ, по-този начин ще си изсъхне още повече....
Турска баклава с орехиТурска баклава с орехи
4
Покрийте с третата кора и нарежете оформената баклава на ромбоиди. Разтопете маслото и залейте равномерно нарязаната баклава....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: