Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Когато баклавате е готова, вадим от фурната, изчакваме 3-4 минути и заливаме с охладения сироп. Отгоре поръсваме с орехи....

След като баклавата е готова и вече изстинала, се залива с топлия сироп и се оставя да престои 12 часа....

Така процедирате с всичките 5 броя кори, като накрая намазвате навитата баклава с масло....

Поръсваме баклавата с шамфъстък и е готова за консумация.
Домашната турска баклава с ядки е много вкусна....

След като изпечем баклавата я заливаме с горещия сироп. Баклавата трябва да престои няколко часа преди консумация....

6

7

20

1

Домашно точената баклава с орехи и лешници е готова.
Рецептата знам от моята приятелка Небибе-Нели...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: