Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гръцка Баклава с Грис
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гръцка Баклава с Грис

Гръцка Баклава с Грис

Разгледай всички 34 подбрани съвети относно гръцка баклава с грис в Gotvach.bg.
Гръцка баклаваГръцка баклаваГорещата гръцка баклава се залива със студен захарен сироп и след това се разрязва с нож до дъно....
Разкошна гръцка баклаваРазкошна гръцка баклава
Разкошна гръцка баклава, която да приготвите на вашите гости и да ги шашнете....
Голяма гръцка баклаваГоляма гръцка баклава
15
Разтопете половината масло в тавата, в която ще приготвите гръцката баклава....
Баклава с грис и орехиБаклава с грис и орехи
2
Готовата баклава залейте със студения сироп и оставете на хладно да поеме течността и да се сиропира. Баклавата с грис и орехи е готова....
Новогодишна баклава с грис и орехиНовогодишна баклава с грис и орехи
Пълнежът се приготвя, като в затопленото мляко се слага грисът и се бърка непрекъснато до първите мехурчета....
Отурма баклава с грис и орехиОтурма баклава с грис и орехи
Поръсва се със смлени орехи и малко грис и се увива на руло, но да немного стегнато. Така и с останалите кори, докато се изчерпят....
Гръцка Баклава по стара рецептаГръцка Баклава по стара рецепта
Например аз оставям баклавата да истине. След заливането оставяме гръцката баклава да се напои поне едно денонощие....
Гръцка баклава (от семейната тетрадка)Гръцка баклава (от семейната тетрадка)
Ако рецептата ти харесва, опитай и другите ни предложения за гръцка баклава, гръцко реване или някои от нашите гръцки сладкиши....
Гръцка баклава с кексова плънкаГръцка баклава с кексова плънка
4
Опитайте и другите ни рецепти за гръцка баклава - ще останете очаровани!...
Гръцка баклава с крем ПатисериГръцка баклава с крем Патисери
За тази гръцка баклава с крем използвах смлян лешник....
Гръцка баклава с кексово тестоГръцка баклава с кексово тесто
Пече се баклавата до готовност. Оставяме да изстине и след това заливаме с горещ сироп....
Много лесна баклава с грис и орехиМного лесна баклава с грис и орехи
В правоъгълна тава се слага една кора, поръсва се с малко грис навсякъде, слага се още една кора, пак грис, кора, поръсва се с орехите....

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 10
51
44
32
23
10
Дай твоята оценка: