Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Така се пече ципура на скараТака се пече ципура на скара и се поднася с желаната гарнитура....
Така се прави блат за торта
Чукнете яйцата и ги разбийте с миксер заедно със захарта. Добавете олиото, ванилията, прясното мляко и маслото....
Торта Къщички в снега се гушатДобавете едно след друго яйцата, като разбивате добре всяко, преди да добавите следващото.
В купа пресейте брашното с бакпулвера....
2
Пилето, в което ще се влюбитеИзважда се тавата и се сваля фолиото, връщаме във фурната и се запича до червено....
2
Боядисване на Великденски яйца с природни багрила
Всичко се вари заедно с яйцата 20 минути. За да се боядисат в оранжево, яйцата може да се сварят със смрадлика....
Кога се берат ябълките?
Нека разберем малко повече за най-лесно достъпният плод и разбира се най-важното – кога се берат ябълките!...
Кога се берат гъбитеКогато е млада е полукълбовидна, а в развито състояние е почти плоска, достигаща до 10 см в диаметър, с белезникава на цвят, охрена до кремава, със...
1
Топящи се картофи на фурна със самардалаКартофите се обелват и нарязват. В тенджера се кипва вода, в която картофите се бланшират за 3 минути....
3
Топящи се в устата кюфтенца с кашкавал
Към каймата прибавяме филийката хляб, сминдух, черен пипер, кимион, джинжифил и няколко капки соев сос. Омесваме добре и оформяме 6 или 8 кюфтенца...
Японски Чийзкейк - направо се топи в устата
Да ви е сладко с моя японски чийзкейк - направо се топи в устата!...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: