Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Напълнете кокошката със сместа и зашийте отвора. Поръсете с лимонов сок и намажете с мед....

Взимаме гювеч и редим ред зеле, кокошка, зеле, свинско месо, зеле, кървавица и завършваме със зеле.
Между редовете слагаме черен пипер....

Изчистваме и измиваме добре кокошката, след което я нарязваме на порции.
В тенджера сваряваме порциите месо до готово състояние....

След това слагаме месото в намаслена хартия, която завиваме и печем с малко вода на умерена фурна около 3 часа....

1

Сложете го да се пече в умерена фурна.
Поднесете порция пиле по селски, поръсено с пресен магданоз....

Кокошката се измива, почиства и нарязва, след което се сварява в гореща солена вода, заедно с изчистените и ситно нарязани корени за супа /магданоз...
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 7
54
42
31
20
10
Дай твоята оценка: