Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Течната сладкарска сметана се разбива с есенцията ром до получаването на гъст крем и се добавя внимателно към крема с маскарпоне....

Първата се поставя във форма за торта и се напоява с топлия сироп. Покрива се с крема Тирамису....

1

За крема разбиваме добре сметаната и към нея прибавяме меда и ванилията.
Редим тортата, като върху всеки блат слагаме част от крема....

Сглобяване на тортата:
Сиропирме първия блат и намазваме с половината кокосов крем....

Редим блат-крем, блат-крем, блат и отгоре завършваме тортата с тиквен крем с глазурата....

2

С тази глазура залейте тортата.
Нарежете портокала на парчета и украсете фъстъчената торта според предпочитанията ви....
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: