Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Крехко Телешко Задушено

Крехко Телешко Задушено

Прегледай всички 22 авторски предложения относно крехко телешко задушено в Gotvach.bg.
Телешко задушено с вино и аншоаТелешко задушено с вино и аншоаТелешкото се нарязва на 6 парчета и се натрива от всички страни със сол и черен пипер. Морковите и целината се обелват и се нарязват на едро....
Задушено телешкоЗадушено телешко
Поднесете резен от телешкото, полят със соса....
Телешко задушено ФантазияТелешко задушено Фантазия
1
Сервираме със задушени зеленчуци. Телешкото задушено Фантазия е готова....
Задушено крехко телешко с гъби и картофено пюреЗадушено крехко телешко с гъби и картофено пюре
3
Задушеното крехко телешко с гъби и картофено пюре е готово....
Задушено телешко шкембеЗадушено телешко шкембе
Задушете задушено телешко шкембе 10 мин под капак. Прибавете целината към задушено телешко шкембе....
Задушено телешко филеЗадушено телешко филе
От телешките кости, сухите подправки, корените на магданоза, моркова, целината и лука сваряваме силен бульон. Прибавяме доматеното пюре, прецеждаме...
Задушено Телешко ШпикованоЗадушено Телешко Шпиковано
Месото от бут се начуква и се шпикова със сланина, нарязана на тънки лентички, моркови и малко от целината - също на лентички, които напъхваме в разрезите...
Пай с телешко задушеноПай с телешко задушено
Паят с телешко задушено е готов....
Задушено телешко с тиквичкиЗадушено телешко с тиквички
Задушавайте телешкото още десетина минути, подправете на вкус и сервирайте в чиния. Задушеното телешко с тиквички е готово....
Задушено телешко с картофиЗадушено телешко с картофи
Нарязваме месото на дребно и го запържваме в сгорещения зехтин за 5 минути, захлупваме с капак и задушаваме за 10 минути. Вадим месото. В същата...
Задушено телешко с доматиЗадушено телешко с домати
Месото се пробожда на няколко места с остър нож и в разрезите и се поставят парченце сланинка и скилидка чесън. Посолява се и се запържва до зачервяване...
Задушено телешко с крушиЗадушено телешко с круши
Телешките филета на стайна температура натъркайте с черен пипер и запечатайте в тиган с две лъжички зехтин на силен огън. По минутка максимум от всяка...

Рейтинг

3
Общо гласували: 6
51
41
31
23
10
Дай твоята оценка: