Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


За да се съхрани лападът, трябва да изберем млади листа. Ако са по-едри, им махаме жилата по средата.
Измиваме и оставяме да се отцедят....

Когато лукът омекне добавяте червен пипер на вкус и лапада, който е предварително нарязан и измит....

1

Почистения и нарязан лапад се бланшира за 1-2 минути в кипяща вода и хубаво се отцежда....

Междувременно нарежете лука, лапада и гъбите на ситно и ги задушете с 1 с.л. олио и малко вода на тих огън до омекване....

В купа слагаме всички съставки и хубаво разбъркваме.
Корите разрязваме наполовина и всяка половина хубаво намазваме с по 1-2 с.л. от сместа....
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
52
43
32
20
10
Дай твоята оценка: