Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пиле с Лапад в Тенджера
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Продукти: предните, задните бутчета и гърдите на едно пиле.
Месото, натрито със сол и пипер, леко се зaпържва в мазнината....

Бялата яхния с пиле и лапад се приготвя бързо и е чудесна идея за ястие през този сезон....

Измийте и изчистете едно голямо пиле и го разделете на порции. В голяма тенджера загрейте мазнината и запържете равномерно пилешкото....

Пържете, докато оризът стане стъклен и след това сложете предварително бланширан и нарязан на дребно лапад....

Измиваме набраните лапад и джоджен от градината и ги нарязваме на средно големи лентички, а лука - на малки кубченца....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 6
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка: