Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пиле с Ориз в Тенджера
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле с Ориз в Тенджера

Пиле с Ориз в Тенджера

Прегледай всички 34 авторски предложения относно пиле с ориз в тенджера в Gotvach.bg.
Пиле с ориз в тенджераПиле с ориз в тенджера., добавяте ориза доливате 1 л. вода и бъркате от време на време, за да не захване по дъното....
Пиле с Ориз в Йенска ТенджераПиле с Ориз в Йенска Тенджера
1
Наливат се още две чаени чаши вода, слага се капакът и пилето с ориз се слага в студена фурна. Пече се на 200°C....
Пиле с ориз и киноа в тенджераПиле с ориз и киноа в тенджера
Пилето с ориз и киноа в тенджера е готово....
Пиле в тенджераПиле в тенджера
Измийте и изчистете едно голямо пиле и го разделете на порции. В голяма тенджера загрейте мазнината и запържете равномерно пилешкото....
Ориз в тенджераОриз в тенджера
И оризът в тенджера е готов....
Пиле с грах в тенджераПиле с грах в тенджера
Пилето с грах в тенджера е готово....
Пиле в тенджера под наляганеПиле в тенджера под налягане
3
Пилето в тенджера под налягане е готово....
Пиле с Лапад в ТенджераПиле с Лапад в Тенджера
Нарежете пилето на порции, а лука на дребно. Сипете олио в тенджера и запържете месото, след което сипете и лука....
Пилешки бутчета в йенска тенджера с лукПилешки бутчета в йенска тенджера с лук
Измиваме бутчетата и разделяме бедрото от долната част. Обелваме и нарязваме двата вида лук. Редим на дъното няколко бутчета, осоляваме ги,...
Свинско с ориз в тенджераСвинско с ориз в тенджера
Гответе половин час, а през това време сварете ориза. Добавете към месото. Разбъркайте свинското с ориз. Свинското с ориз в тенджера е готово....
Агнешко с Ориз в ТенджераАгнешко с Ориз в Тенджера
Измиваме ориз и него прибавяме при лука, като ги посоляваме. Всичко това изсипваме в тенджерата при месото....
Ориз със спанак в тенджераОриз със спанак в тенджера
1
Оризът се измива хубаво и след като водата в тенджерата заври, се сипва вътре и хубаво се разбърква. Оставяме ориза да ври 8-9 мин....

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
52
44
32
20
10
Дай твоята оценка: