Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свинско с Ориз в Тенджера
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


В дълбока тенджера го слагаме да се пържи, когато промени цвета си добавяме виното, сол и 1 ч.ч вода....

1

Много бързо, сочно и ароматно свинско месо с кисело зеле и ориз в тенджера под налягане!...

4

Парчетата свинско се подреждат в йената и се заливат с бульона или водата и се прибавят подправките.
Изпечете за около 1 час на 200° С....

Измиваме бутчетата и разделяме бедрото от долната част.
Обелваме и нарязваме двата вида лук.
Редим на дъното няколко бутчета, осоляваме ги,...

1

Поставяте ги да се запържат леко за 6-7 минути, а след това сипвате 1 ч.ч. вода и задушавате за 10 мин., добавяте ориза доливате 1 л. вода и бъркате...

Измиваме ориз и него прибавяме при лука, като ги посоляваме.
Всичко това изсипваме в тенджерата при месото....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: