Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Пиле с Ориз на Тенджера
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Сервира се поръсено с щипка черен пипер, аз поръсих и с пера пресен лук!
Пилето с ориз и киноа в тенджера е готово....

В същия тиган, ако е необходимо, се добавя още масло, сипват се чили люспите, риган, мащерка, пресован чесън и се готви при разбъркване за 30 секунди...

Измийте и изчистете едно голямо пиле и го разделете на порции. В голяма тенджера загрейте мазнината и запържете равномерно пилешкото....

Капакът се поставя на тенджерата, докато набъбне вареният ориз.
След около 25 мине се маха, за да се получи лека коричка....

1

Когато се свари оризът с месото изключете котлона и сервирайте топло ястието....

Измиваме бутчетата и разделяме бедрото от долната част.
Обелваме и нарязваме двата вида лук.
Редим на дъното няколко бутчета, осоляваме ги,...

Гответе половин час, а през това време сварете ориза. Добавете към месото. Разбъркайте свинското с ориз.
Свинското с ориз в тенджера е готово....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 7
53
43
30
21
10
Дай твоята оценка: