Gotvach.bg»Избрани Колекции»Лапад с Пиле
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Нарежете пилето на порции, а лука на дребно. Сипете олио в тенджера и запържете месото, след което сипете и лука....

Продукти: предните, задните бутчета и гърдите на едно пиле.
Месото, натрито със сол и пипер, леко се зaпържва в мазнината....

Бялата яхния с пиле и лапад се приготвя бързо и е чудесна идея за ястие през този сезон....

2

1

Пържете, докато оризът стане стъклен и след това сложете предварително бланширан и нарязан на дребно лапад....

Накълцайте лука и нарежете лапада.
Загрейте олиото и запържете първо лука, след което добавете лапада и бъркайте за около 5-10 минути....
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
52
43
32
20
10
Дай твоята оценка: