Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесен Тутманик във Форма за Кекс

Лесен Тутманик във Форма за Кекс

Прегледай всички 24 подбрани съвети за лесен тутманик във форма за кекс в Gotvach.bg.
Лесен тутманик със сирене и кашкавалЛесен тутманик със сирене и кашкавалПечете на 150- 200 °C до готовност и преди да извадите от фурната, поръсете обилно с нестърган кашкавал вашия лесен тутманик със сирене и кашкавал...
Лесен и вкусен тутманикЛесен и вкусен тутманик
1
Тутманикът се пече в умерена фурна. Лесният и вкусен тутманик е готов....
Лесен и Икономичен ТутманикЛесен и Икономичен Тутманик
Разбиваме яйцата и постепенно добавяме киселото мляко, в което сме сложили содата и сме изчакали да се развие. Добавяме другите съставки и месим...
Лесен тутманик с колбас, кашкавал и сиренеЛесен тутманик с колбас, кашкавал и сирене
В хладката вода се смесват маята и захарта. Оставя се 5 минути да се активира. Сипва се в дълбока купа, добавят се солта, яйцата, киселото мляко...
Солен кекс във формаСолен кекс във форма
1
Сипва се в намазнена и набрашнена форма за кекс. Печем в умерена фурна 180 градуса. Бързо и вкусно!...
Баница във форма от кексБаница във форма от кекс
Намажете формата за кекс с мазнина и изсипете вътре сместа и сложете да се пече в предварително загряна фурна на 180 градуса до златиста коричка....
Лесен маков кексЛесен маков кекс
1
Застелете продълговата форма за кекс с хартия за печене и сипете сместа....
Лесен икономичен кексЛесен икономичен кекс
17
Кексът се пече в намазнена форма в загрята на 180 градуса фурна до суха клечка. Лесният икономичен кекс е готов....
Лесен цитрусов кексЛесен цитрусов кекс
Намажете форма за кекс с меко масло и леко набрашнете. На дъното сложете бялата смес....
Лесен ябълков кексЛесен ябълков кекс
3
Разбиват се яйцата с миксер, добавя се захарта и отново се разбива докато стане на пяна. След това се добавя постепенно брашното до получаване на...
Малък лесен кексМалък лесен кекс
5
Малкият лесен кекс е готов....
Лесен двуцветен кексЛесен двуцветен кекс
Намазваме форма за кекс с олио и изсипваме сместа, като оставаме малко по малко от половината от нея, в която добавяме какаото, за да я оцветим....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
51
42
32
20
10
Дай твоята оценка: