Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесен и Вкусен Черешов Пай

Лесен и Вкусен Черешов Пай

Прегледай всички 23 избрани предложения относно лесен и вкусен черешов пай в Gotvach.bg.
Черешов пай за душатаЧерешов пай за душатаЧерешовият пай за душата е готов....
Маслен английски черешов пайМаслен английски черешов пай
Масленият английски черешов пай е невероятно вкусен. Източник: joyofbaking...
Черешов пай с канелаЧерешов пай с канела
Отгоре се нареждат изчистените от костилките череши, оваляни в смес от галетата, кристалната захар и канелата....
Черешов пай със сметанаЧерешов пай със сметана
Върху тестото се нареждат почистените от костилките и леко оваляни в брашно череши. Приготвя се заливката....
Черешов пай с маслени трохиЧерешов пай с маслени трохи
Наредете почистените от костилките череши. Върху тях посипете маслените трохи. Не трябва да покриват черешите....
Черешов пай с яйчен кремЧерешов пай с яйчен крем
Отделеното тесто разточете, изрежете си формички, за да направите черешки, а останалото тесто прехвърлете върху черешовия пай....
Черешов пай с прясно млякоЧерешов пай с прясно мляко
Отгоре се нареждат изчистените от костилките череши....
Черешов пай с Бисквити и ИзвараЧерешов пай с Бисквити и Извара
Готовия пай украсяваме с черешки, като поставяме по една черешка между решетките квадратчета....
Пай с черешиПай с череши
1
През това време се подготвят черешите. Смесват се с водата и се слагат на умерен огън да поврят около 10 минути....
Лесен тиквен пайЛесен тиквен пай
За този лесен пай месете продуктите за основата в голяма купа. Разбъркайте ги с лъжица, докато се получи ронливо тесто....
Лесен ябълков пайЛесен ябълков пай
В тава се разтапя 1 пакет масло и се оставя да стегне в хладилник. Мелят се орехите, белят се ябълките и се нарязват на тънки филийки. В отделен съд...
Лесен кокосов пайЛесен кокосов пай
Загрейте фурната на 175 градуса. Смесете млякото, захарта, брашното, бакпулвера, яйцата, маслото и ванилията. Пасирайте сместа и я изсипете...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 9
52
46
31
20
10
Дай твоята оценка: