Gotvach.bg»Избрани Колекции»Вкусен Овчарски Пай
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

9

1

Зеленчуците се почистват и нарязват на ситно. Гъбите се обелват и нарязват на филийки.
В дълбок тиган се загрява зехтин на котлона и се прибавя...

Добавя се сол на вкус.
Лукът и чесънът се нарязват на ситно, морковът, пиперката и гъбите на кубчета....

Запечете овчарския пай до златисто във загрята на 200 градуса фурна.
Добър апетит и Весел празник!...

Слагаме във фурната да се запече апетитният овчарски пай, докато пюрето не хване коричка....

Запичаме овчарския пай за 25 минути.
Сервираме овчарския пай за деца топличък....

Печете вкусния овчарски пай 30 минути на 220°C в предварително загрята фурна....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: