Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесна Супа от Зеленчуци

Лесна Супа от Зеленчуци

Открий всички 23 кулинарни идеи относно лесна супа от зеленчуци в Gotvach.bg.
Лесна супа от морковиЛесна супа от морковиЗапържваме нарязания праз. Добавяме морковите на кубчета, заливаме с вода. Добавяме сол и чубрица. Когато се свари, застройваме с разбити...
Лесна супа от лападЛесна супа от лапад
Лесната супа от лапад е готова....
Лесна супа от тиквичкиЛесна супа от тиквички
Може да сервирайте супата от тиквички както гореща, така и охладена, обилно поръсена с магданоз. Добър апетит!...
Лесна супа с нахутЛесна супа с нахут
Когато супата е готова, се поръсва с нарязан на ситно магданоз....
Лесна супа с наденицаЛесна супа с наденица
2
Измитите и вече нарязани зеленчуци запържваме за кратко в олиото....
Лесна зеленчукова супичка без застройкаЛесна зеленчукова супичка без застройка
2
Нарязаните лук, морков и зеленчуковият микс се посоляват и задушават с масло до омекване. След това се заливат с 1 литър вряща вода и се варят...
Апетитен зеленчуков пайАпетитен зеленчуков пай
След това го прибавете към останалите зеленчуци и овкусете....
Домашен зеленчуков сачДомашен зеленчуков сач
Нарязваме печурките на филийки, лука - на едри парчета, патладжана и тиквичката - на дребни кубчета, които се осоляват, да им излезе излишната вода...
Вкусен зеленчуков пайВкусен зеленчуков пай
Намазваме 1 тава с масло и започваме да редим в нея корите. Слагаме 2 кори и мажем с олио, след това повтаряме процедурата, докато преполовим корите...
Страхотен зеленчуков пайСтрахотен зеленчуков пай
С тази смес внимателно заливаме подредените зеленчуци в тавичката, а помощта на лъжица, като се стараем да сипем смес равномерно навсякъде....
Зимен зеленчуков сачЗимен зеленчуков сач
Готви се до омекване на зеленчуците, като се разбърква от време на време....
Италиански зеленчуков пайИталиански зеленчуков пай
Всички зеленчуци се запържват в олиото до златисто. Отстраняват се от котлона. Босилекът се нарязва на ситно....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 6
53
43
30
20
10
Дай твоята оценка: