Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесна и Бърза Баклава

Лесна и Бърза Баклава

Открий всички 22 подбрани съвети за лесна и бърза баклава в Gotvach.bg.
Много лесна баклава с грис и орехиМного лесна баклава с грис и орехиСлед това топлата баклава се залива с предварително приготвения и изстинал сироп, покрива се с фолио и се оставя за една нощ на хладно....
Лесна домашна баклаваЛесна домашна баклава
От водата, захарта и ванилията пригответе захарен сироп, с който да полеете баклавата, когато изстине. Лесната домашна баклава е готова....
Лесна Постна БаклаваЛесна Постна Баклава
Изстиналата баклава се залива с горещия сироп. Оставя се да попие сиропа около 1 час, ако остане сироп, се сварява и пак се залива....
Баклава с еритритолБаклава с еритритол
1
Заливате вече изстиналата баклава със сиропа и я оставяте да попие. Най-сочна и вкусна ще е баклавата с еритритол, ако преседи една нощ....
Баклава с млякоБаклава с мляко
Изпечете до готовност турската баклава. За сирипирането сложете 3 чаши прясно мляко с 3 чаши захар и бъркайте до разтопяване на захарта....
Баклава с МаскарпонеБаклава с Маскарпоне
Баклавата с Маскарпоне има невероятен вкус....
Баклава с шоколадБаклава с шоколад
Сервирайте и се насладете на баклава с шоколад....
Баклава с плънкаБаклава с плънка
4
Сиропирайте вече изстиналата баклава с горещия сироп, приготвен от захарта и водата, лимоновата кора и ванилията, кипнали върху котлона....
Баклава с кокосБаклава с кокос
1
Горещата баклава се залива със студения сироп. Да ви е сладко!...
Баклава с кадаифБаклава с кадаиф
Първо се приготвя сиропът, като за целта се смесват водата, захарта и се оставя да ври на котлона за 5 минути. Снема се и добавяме лимонов сок и канелата...
Баклава с бутертестоБаклава с бутертесто
5
Приготвената бутер баклава сиропирайте със захарния сироп. Поднесете на следващия ден, за да може баклавичките да се напоят....
Баклава с канелаБаклава с канела
2
Готовата баклава режем на парчета и намазваме с разтопеното масло или горещото олио и я слагаме да се пече в умерена фурна....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: