Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесни Мезета

Лесни Мезета

Разгледай всички 24 подбрани съвети относно лесни мезета в Gotvach.bg.
Мезе за чревоугоднициМезе за чревоугоднициМезето за чревоугодници е от две части, но може да бъде допълнено и с още компоненти....
Мезе за гостиМезе за гости
1
Нарязваме си на много тънко 13 парченца луканка. Нарязваме също на много тънко 13 парченца филе, ако нямате може и шпек салам. Шунката, която съм...
Мезе от баклаМезе от бакла
Готовото мезе се овкусява със сол, сокът от лимон и захар. Украсява се с листенца магданоз, маслини и няколко капки зехтин....
Мезе по русокастренскиМезе по русокастренски
Дробът (месото) нарязан на парченца изпържваме в олио на слаб огън докато изври водата и сосът стане гъст. Тогава прибавяме лука нарязан на ситно...
Мезе за мастикаМезе за мастика
3
Копърът и морковът се нарязват на много дребно. Скилидките чесън се накълцват на ситно и се смесват с копъра и моркова. Добавят се киселото мляко...
Мезе за шампанскоМезе за шампанско
Отгоре подредете напълнените гъби и печете мезето гъбите до покафеняване в загрята на 160 градуса фурна....
Мезе за биратаМезе за бирата
6
Става и за вечеря, а за мезе с бира е уникално :)...
Мезе за водкаМезе за водка
6
Отцедете маринованите рибки от мазнината в буркана и ги подредете в чиния. Между тях разпределете киселите краставички, нарязани на тънки жулиени...
Мезе за виноМезе за вино
Разбивам двете яйца с киселото мляко, разтопения маргарин, добавям бакпулвера. Оставям няколко минути докато сместа "шупне". След това добавям овесените...
Катино мезе с домати и гъбиКатино мезе с домати и гъби
Към края към катиното мезе се прибавя магданоз, чубрица и черен пипер....
Лятно мезе с мирис на мореЛятно мезе с мирис на море
4
Поднесете Лятното мезе с мирис на море с халба студена бира или добре охладена бутилка бяло вино!...
Бирено мезе с яйца и сиренеБирено мезе с яйца и сирене
13
Украсявам с магданоз преди да поднеса биреното мезе. Биреното мезе с яйца и сирене е готово....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
50
43
31
20
10
Дай твоята оценка: