Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесно Пилешко Фрикасе

Лесно Пилешко Фрикасе

Открий всички 21 избрани предложения относно лесно пилешко фрикасе в Gotvach.bg.
Фрикасе с патешки воденичкиФрикасе с патешки воденичкиИзмиваме добре воденичките. При необходимост почистваме. Заливаме с вода. Слагаме на котлона и като кипнат, изливаме водата, изплакваме и наливаме...
Евтино фрикасе с колбасЕвтино фрикасе с колбас
1
Ако рецептата ти харесва, опитай и другите ни предложения за фрикасе или опитай тази френска класика....
Пиле фрикасе с гъбиПиле фрикасе с гъби
3
Накрая разбъркайте с накъсаното пилешко месо и долейте на тънка струйка сметаната....
Фрикасе с телешко месоФрикасе с телешко месо
Измитото месо се сварява в леко подсолена вода и след като изстине се нарязва на равномерни парчета. В маргарина се запържват лукът и брашното...
Заешко фрикасе с каперсиЗаешко фрикасе с каперси
Заешкото фрикасе с каперси може да се поднесе с варен и овкусен микс от червен и бланширан ориз....
Кюфтенца фрикасе в термомиксКюфтенца фрикасе в термомикс
Затворете, задайте старт и през отвора добавете млякото към вкусното фрикасе....
Пиле Фрикасе с КиноаПиле Фрикасе с Киноа
1
Сервираме Фрикасето топло с резен лимон(по желание)...
Фрикасе от коприваФрикасе от коприва
1
Копривата почистваме и измиваме. Попарваме в кипяща посолена вода, отцеждаме и скълцваме на дребно. Слагаме я в тенджера, наливаме 3 чаени чаши...
Фрикасе от бъбрециФрикасе от бъбреци
Ето и една изпитана рецепта за пиле фрикасе....
Фрикасе от скумрияФрикасе от скумрия
Друг вариант е само да сварите сос за фрикасе със скумрия и да залеете готовите риба и зеленчуци с него направо в чинията....
Сметаново фрикасе с пилешки бутчетаСметаново фрикасе с пилешки бутчета
Сметановото фрикасе с пилешки бутчета е много вкусно, опитайте....
Бързо фрикасе с кисело млякоБързо фрикасе с кисело мляко
6
Ако обичаш фрикасе, опитай непременно и рецептите ни за кюфтета фрикасе, класическото пиле фрикасе или научи вкусните тайни на фрикасето....

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: