Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Морковено ризотоЗагряваме олиото и задушаваме нарязния лук. Задушаваме го за 5 минути. Прибавяме нарязаните моркови и готвим още 5 мин.
Тогава сипваме ориза,...
Зеленчуково ризото
Като от време на време разбърквате внимателно ризотото, стараейки се да запазите цялостта на оризовите зрънца и същевременно да постигнете кремообразна...
Горско ризото
Готовото ризото поръсете с настърган пармезан.
Насипете горското ризото в чинии и поднесете поръсено с люспи пармезан....
Ризото Ботичели
Накрая слагаме настъргания кашкавал и маслото и разбъркваме хубаво, докато е още топло ризотото.
Преди поднасяне декорираме с магданоз....
Ризото Калабрезе
Когато ризотото е готово само поръсете отгоре с настърган кашкавал и върнете във фурната докато той се разтопи....
Ризото в тава
Почиствате и измивате ориза. Слагате го в намазнена с олиото тава и му добавяте вода в съотношение 3:1 /вода:ориз/.
Добавяте подправките и доматения...
Ризото ала Миланезе
Загрейте бульона. Междувременно загрейте половината масло и добавете към него ситно нарязания лук, телешкия мозък.
Запържете до омекването на...
Ризото със свинско
Разбъркайте готовото ризото, разпределете в чиниите и по желание го поръсете с настъргано сирене....
Ризото по пиемонтски
Нарязваме лука на ситно и го запържваме в половината от мазнината до златисто.
Прибавяме ориза и пържим докато бъркаме докато стане прозрачен....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 10
52
44
33
21
10
Дай твоята оценка: