Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Попарете лопуша с гореща вода. Оставете 5-10 минути и отмийте.
Кафявият ориз, предварително накиснат за една вечер, сварете....

2

По желание добавете към яхнията ситно нарязан магданоз.
Пилето яхния с ориз е готово....

Прибавяте 1 чаена чаша предварително измит ориз, 100 мл. олио и 1 супена лъжица червен пипер....

1

Лопушът се измива и се нарязва. Слага се в тенджерата. Рендосва се 1/2 домат и се прибавя и той. 30 минути след като заври се слага фидето....

След това го слагаме при яйцата, добавяме и натрошеното сирене и вече омекналия лопуш. Добавяме олио на око....

Добавете отцедения ориз, накълцания лук и разбъркайте с дървена лъжица. Оставете да къкри за около 40 минути и изключете котлона....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 10
54
42
32
22
10
Дай твоята оценка: