Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско по италианскиНарязваме месото на хапки, картофите на едро, тиквичките на кубчета и лука на средно едро, магданоза на ситно, чесъна обелен на скилидки.
Всички...
Салата по италиански
Ябълките се обелват и се режът на ивички.
Шунката също се режи на ивички. Магданозът се реже на ситно.
Добавя се майонеза, подправена с горчица...
Миди по италиански
1. Лукът и магданозът се нарязват на ситно, добавя се 1 с.л олио и се запържва в тенджера;
2. Мидите се почистват и няколко пъти се измиват със...
Трюфели по италиански
Загрейте мазнината в дълбок съд на котлона и запържете, като добавяте последователно скълцания лук, нарязаните гъби, подправките и накрая магданоза...
Манатарки по италиански
Почистваме гъбите и ги сваряваме за 15-20 минути с подсолена вода, отцеждаме ги и ги задушаваме в маслото.
В тенджера сгорещяваме олиото, прибавяме...
Картофи по италиански
Много хубаво измиване картофите. Подреждаме ги в подходяща тавичка и ги изпичаме заедно с кората.
Изпечените картофи издълбаваме с лъжичка (без...
Патладжани по италиански
Патладжаните се измиват, нарязват и се посоляват, след което се оставят да престоят 30 минути, за да се отцеди горчилката.
След това се измиват...
Зеленчуци по италиански
Патладжаните се нарязват на колелца, посоляват се и се оставят, за да се отдели горчивият сок.
Лукът, тиквичките и чушките също се нарязват на...
Гъби по италианскиНарежете или смелете лука и чесъна и ги запържете в зехтин за около 3 минути. Добавете нарязаните гъби, разбъркайте и гответе на среден огън 5 - 10...
2
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: