Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Макарони по Италиански

Макарони по Италиански

Разгледай всички 24 кулинарни идеи за макарони по италиански в Gotvach.bg.
Палачинки по италианскиПалачинки по италиански
10
В средата на всяка палачинка сложете по 1 с. л. конфитюр....
Зеленчуци по италианскиЗеленчуци по италианскиПатладжаните се нарязват на колелца, посоляват се и се оставят, за да се отдели горчивият сок. Лукът, тиквичките и чушките също се нарязват на...
Риба по италианскиРиба по италиански
Отгоре се разстилат сварените и отцедени макарони, залива се с разтвореното в малко вода доматено пюре, поръсва се с галета, слагат се парченца масло...
Ябълки по италианскиЯбълки по италиански
Обелете ябълките и ги издълбайте в средата. Напълнете ги с мармалада и ги поръсете отгоре със 150 гр. пудра захар. От брашното, разбитите жълтъци...
Спагети по италианскиСпагети по италиански
6
Сварете пастата според указанията на опаковката и я отцедете. Загрейте зехтина в голям тиган с широко дъно и запържете за кратко лука. Когато...
Шкембе по италианскиШкембе по италиански
Доматите се нарязват на по-едри кубчета, прибавят се към останалите продукти в тенджерата и се оставят да се задушат....
Омлет по италианскиОмлет по италиански
Този омлет по италиански е една чудесна закуска за началото на деня. Да ви е сладко!...
Брускети по италианскиБрускети по италиански
Брускетите по италиански са най-апетитни и ароматни, докато са топли....
Костур по ИталианскиКостур по Италиански
Готовият костур по италиански сервирайте топъл в компания със свежа салата и хубаво бяло вино. Добър апетит!...
Пастет по италианскиПастет по италиански
После се консумира пастетът по италиански - може върху брускети....
Пици по италианскиПици по италиански
Може и на ръка, но става по-хубаво машинно....
Миди по италианскиМиди по италиански
1. Лукът и магданозът се нарязват на ситно, добавя се 1 с.л олио и се запържва в тенджера; 2. Мидите се почистват и няколко пъти се измиват със...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: