Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пиле по Италиански
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле по Италиански

Пиле по Италиански

Открий всички 24 авторски предложения за пиле по италиански в Gotvach.bg.
Пикантно пиле по италианскиПикантно пиле по италианскиПодсушените пилешки гърди се слагат в тавата и се обръщат няколко пъти, за да се напоят. Прибавят се нарязаните гъби и чушка....
Ризото с пиле по италианскиРизото с пиле по италиански
Ризотото с пиле по италиански е готово....
Пиле по италиански с доматен сосПиле по италиански с доматен сос
Разтопете маслото със зехтина в тенджера, добавете нарязаното и обезкостено пиле и задушете за 5-10 минути. Прехвърлете пилешкото в чиния....
Пълнено пиле по италиански с картофи и шункаПълнено пиле по италиански с картофи и шунка
Слагаме пилето в намазана с масло тава и покриваме с фолио. Печем за около два часа на 150 градуса....
Печено пиле по италиански с розмарин, вино и морска солПечено пиле по италиански с розмарин, вино и морска сол
Печено пиле по италиански може да се поднесе с печени картофи със зехтин и чесън или задушени зеленчуци с масло и чесън....
Пилешки бутчета по италианскиПилешки бутчета по италиански
15
Поднесете порция пилешки бутчета, поляти със сос....
Пилешки стек по италианскиПилешки стек по италиански
3
Готовият пилешки стек се отцежда върху кухненска хартия и се поднася с гарнитура по избор....
Пилешки пържоли по италианскиПилешки пържоли по италиански
Измиваме пържолите, изцеждаме ги, овкусяваме с черен пипер и сол. Изпичаме ги с малко зехтин на тиган. След това ги поставяме в тава, а върху тях...
Пиле с плънка по италианскиПиле с плънка по италиански
Отстранява се фолиото и се пече още 10-15 минути, докато пилето стане златисто....
Пиле с картофи по италианскиПиле с картофи по италиански
Напълнете пилето с получената смес и зашийте отвора му....
Пиле в доматен сос по италианскиПиле в доматен сос по италиански
Добър апетит с това вкусно и ароматно пиле в доматен сос по италиански!...
Пилешки бутчета във фолио по италианскиПилешки бутчета във фолио по италиански
Фолиото се разделя на 6 парчета, които се намазват с масло, налива се от соса, върху него се слага по едно бутче, полива се с още сос....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: